سفارش های سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با نتایج جدی اختلالات خلقی

سفارش های سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با نتایج جدی اختلالات خلقی خشكشوئی آنلاین: سازمان جهانی بهداشت (WHO) تاكید كرده است اقدامات مختلفی را می توان برای پیش گیری از مبادرت به خودكشی كه در اكثریت موارد پیامد مبتلاشدن به اختلالات روانی و خلقیِ جدی است، انجام داد.


به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) برخی اقدامات مداخله ای را در این زمینه پیشنهاد می دهد كه اثرگذاری آنها تایید شده است:
- كمك به جوانان برای فراگیری مهارت های مقابله با فشارهای زندگی
- شناسایی زودهنگام و مدیریت افراد مبتلا به اختلالات روانی كه به خودكشی فكر می كنند یا قبل از این سابقه مبادرت به این كار را داشته اند
- محدود ساختن دسترسی به ابزار و شرایط خودكشی
در مجموع رویكرد این سازمان به مدیریت سلامت روان افراد و پیش گیری از خودكشی روشی موسوم به LIVE LIFE (رهبری، مداخله، آگاهی و ارزیابی) است. این رویكرد برمبنای راهبردهای ملی و جامع پیش گیری از خودكشی است كه باید توسعه پیدا كند.
در حالی كه ارتباط بین خودكشی و اختلالات روحی خصوصاً افسردگی و اختلال مصرف الكل به درستی تایید شده شماری از موارد خودكشی در شرایط بحران اتفاق می افتد. از دیگر شاخصهای مهم در این خصوص می توان به مواردی چون تجربه فقدان، خشونت، سوء استفاده و جنگ اشاره نمود.
مطابق با آخرین آمار جهانی انتشار یافته از طرف این سازمان هر ساله نزدیك به ۸۰۰ هزار نفر بر اثر خودكشی جان خودرا از دست می دهند كه می توان گفت هر ۴۰ ثانیه یك نفر بر اثر خودكشی فوت می كند.
همین طور بر طبق مطالعات جدید میزان خودكشی در آمریكا خصوصاً در جوامع روستایی و ایالات رو به افزایش است.
بنابر گزارش پایگاه هیل، پژوهشگران دریافتند كه میزان خودكشی در بین آمریكایی های ۲۵ تا ۶۴ ساله از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۶ میلادی ۴۱ درصد افزایش یافته است. نكته قابل توجه در این مطالعه آن است كه این آمار در بین افرادی كه در روستاها و ایالت ها زندگی می كنند نسبت به افرادی كه در كلان شهرها ساكن هستند ۲۵ درصد بیشتر است.
احتمال مبادرت به خودكشی در تمامی دوران زندگی وجود دارد و این پدیده كه در بیشتر موارد از مبتلاشدن به اختلالات روانی و خلقی نشات می گیرد در تمامی نقاط جهان گزارش می شود.
نگاه منفی خصوصاً در مورد اختلالات روانی به این معنا است كه خیلی از افرادی كه قصد خودكشی دارند یا به انجام آن اقدام نموده اند برای كمك گرفتن و رهایی از این احساسات منفی به افراد متخصص بازگشت نمی كنند.
به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، آمارها نشان داده است كه هم اكنون تنها ۳۸ كشور راهبرد ملی پیش گیری از خودكشی را گزارش كرده اند.




منبع:

1398/06/18
23:36:41
5.0 / 5
4217
تگهای خبر: بهداشت , تجربه , توسعه , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین