فعال حوزه دانشجویی در گفت وگو با خشكشوئی آنلاین:
بدتعهدی آمریکا در برابر ایران سابقه طولانی دارد
به گزارش خشکشوئی آنلاین، فعال حوزه دانشجویی اظهار داشت: رهبر انقلاب در بیانات خود به علل تاریخی و سابقه ی بدتعهدی آمریکا تاکید داشتند و این که این کشور به هیچ یک از توافقات پایبند نبوده و تجربه های گذشته نشان داده که مذاکره با آمریکا در نهایت به نفع ایران نخواهد بود. این رویکرد سبب می شود که جمهوری اسلامی در موضع قدرت و استقلال در مقابل تهدیدات آمریکا قرار گیرد.
مسعود رشیدی، فعال حوزه دانشجویی در گفتگو با ایسنا، با بیان این که دشمنی آمریکا با ملت ایران سابقه تاریخی دارد، اظهار نمود: بدتعهدی در پیمان مودت، جاسوسی از ایران، حادثه طبس، حمله به هواپیمایی مسافربری ایران که منجر به کشته شدن ۲۹۰ غیرنظامی شد. این وقایع شوک های بزرگ برای جامعه ایران بود و نتایج و نتایج عمیق سیاسی و اجتماعی به جا گذاشت. همچنین، بر افکار عمومی تأثیر منفی گذاشت و انتقادات شدیدی به سیاستهای آمریکا وارد کرد. این اتفاقات تنها گوشه ای از سیاستهای خصمانه دولت آمریکا ضد ایران است.
این فعال حوزه دانشجویی با اشاره به اینکه سازمان بین المللی هوانوردی در واقع هیچ اقدام مؤثری در مقابل جنایت هواپیمای مسافربری که روی خلیج فارس هدف قرار گرفت، انجام نداد، بیان نمود: این نشان داده است که نهادهای بین المللی غالباً در مقابل قدرت های بزرگ کم کار هستند. این مسأله، اعتماد به نهادهای بین المللی را تضعیف کرد.
وی ضمن اشاره به تحریم های یکجانبه آمریکا ضد ملت ایران بیان نمود: آمریکا تحت الشعاع لابی صهیونیستی تحریم های سنگینی را ضد ملت ایران به تصویب رسانده است تا جایی که دیوان بین المللی لاهه انتقادات جدی به تحریم های دارویی، کشاورزی و تجهیزات فنی هواپیماهای مسافربری آمریکا بیان نمود. این تحریم ها سبب نگرانی های انسانی و اقتصادی در ایران شد و دیوان از آمریکا خواست که بر مبنای مقررات بین المللی به این تحریم ها پایان دهد.
رشیدی، با اشاره به اینکه خروج آمریکا از برجام نتایج ناگواری برای این کشور داشت، اظهار نمود: این اقدام آمریکا را بعنوان یک شریک غیرقابل اعتماد در زمینه ی بین المللی معرفی نمود. در نتیجه، ایران در موضعی قرار گرفت که دیگر به مذاکرات امیدی نداشته باشد.
این فعال حوزه دانشجویی ضمن اشاره به سخنان رهبر انقلاب در مورد غیرقابل اعتماد نبودن آمریکا بیان نمود: رهبر انقلاب به علل تاریخی و سابقه ی بدتعهدی آمریکا تاکید دارند که این کشور به هیچ یک از توافقات پایبند نبوده و تجربه های گذشته نشان داده که مذاکره با آمریکا در نهایت به نفع ایران نخواهد بود. این رویکرد سبب می شود که جمهوری اسلامی از موضع قدرت و استقلال در مقابل تهدیدات آمریکا قرار گیرد.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است که سیاست خصمانه این کشور ضد مردم ایران در ارتباط با حزب دموکرات یا جمهوری خواه نبوده است و این دشمنی از جانب هر دو حزب وجود دارد.
منبع: خشكشوئی آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب