در دانشگاه تهران صورت می گیرد
رقابت بیشتر از هزار دانش آموز در مسابقات ربوكاپ آزاد
به گزارش خشكشوئی آنلاین پنجمین دوره مسابقات ربوكاپ آزاد دانش آموزی در دانشگاه تهران با حضور ۱۱۴۰ شركت كننده برگزار می گردد.
به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، این مسابقات با حضور ۱۱۴۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و متوسطه دوره اول از ۱۳۷ مركز آموزشی از هفت استان، در دانشكده فنی دانشگاه تهران برگزار می گردد.
مسابقه روبوكاپ شامل چند مرحله است كه مرحله اول ساخت ربات و ارزیابی آن از جهت مكانیكی، الكترونیكی و برنامه نویسی، ۹ و۱۰ اسفند در سازمان مركزی دانشگاه تهران و مرحله بعدی، آزمون فنی است كه ۱۴ و ۱۵ اسفند در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه تهران و در نهایت ۱۶ اسفند اختتامیه این مسابقات در تالار بزرگ فردوسی برگزار می گردد.
نادر نوبخت، دبیر علمی مسابقات رباتیك دانشگاه تهران، با اشاره به اینكه هدف این مسابقات، استعدادیابی و كشف نخبگان است، اظهار داشت: نفرات برگزیده مسابقات در دوره های تخصصی دانشگاه فنی شركت داده می شوند. این افراد به صورت تخصصی تحت آموزش قرار می گیرند و در نهایت پس از ۱۰ ترم آموزش تخصصی در چارچوب تیم های مختلف برای مسابقات گوناگون در سراسر جهان آماده می شوند.
نوبخت خاطرنشان كرد: این آموزش ها شامل مباحث مكانیك، الكترونیك و برنامه نویسی است، تا حدی كه برای دانش آموزان ابتدایی و متوسطه دوره اول قابل فهم باشد. در نهایت دانش آموزان پس از آخر این ۱۰ ترم به AVR و برنامه نویسی های دیگر مسلط می شوند و همینطور ساخت مكانیزم های مختلف مكانیكی ربات را یاد می گیرند.
دبیر علمی این مسابقات، با اشاره به اینكه مسابقات دانش آموزی برای گروه سنی ابتدایی و متوسطه دوره اول به میزان كم برگزار می شود، اظهار داشت: ما برای مسابقاتی كه عمدتاً برای دانشجویان و دانش آموزان متوسطه دوم برگزار می گردند، پشتوانه سازی می نماییم و از بین دانش آموزانی كه برگزیده می شوند و دوره آموزش تخصصی را می گذرانند، نفراتی را برای مسابقات بین المللی معرفی می نماییم.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه فراخوان این مسابقات اظهار داشت: ما در مدارسی كه در تهران مشغول فعالیت هستیم و همینطور در دیگر مراكز آموزشی تهران و شهرستان های مختلف از راه وب سایت و پورتال فنی وحرفه ای آموزش و پرورش اطلاع رسانی كردیم كه در نهایت ۱۰ هزار دانش آموز مورد سنجش قرار گرفتند و از بین آنها ۱۱۴۰ نفر بر مبنای میزان علاقه مندی و استعداد و همینطور بر مبنای عملكری كه در كلاس ها داشتند، برگزیده شدند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب