ضرورت توجه ویژه به مدارس سنگی در کشور
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار داشت: هرچند تعداد بخاری های نفتی به زیر سه درصد کاهش و مدارس نیازمند تخریب و بازسازی به زیر ۲۰ درصد رسیده است و دیگر مدرسه خشتی و گلی نداریم اما مدارس سنگی در کشور و برچیده شدن آنها توجه ویژه ای می طلبد.
به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، مهراله رخشانی مهر در بیست وسومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به اینکه مایه مباهات است در جمعی حاضریم که مانند باد بهاری گره گشا هستند و از بین همه کارهای خیر، دل در گروی مدرسه سازی بسته اند، اظهار داشت: دایره کار خیر بسیار گسترده است. خیران اشخاصی هستند می کوشند از آلام مردم بکاهند و رنج محرومیت را کاهش دهند و شرایط بهتری را برای مردم رقم بزنند. در بین همه کارهای خیر، مدرسه سازی متمایز است چونکه جایگاه مدرسه متمایز است و آینده را می سازد.
وی اضافه کرد: مدرسه جایگاهی رفیع است و آینده چه خوب و چه بد در مدرسه شکل می گیرد. مدرسه فقط یک ساختمان نیست بلکه رفیع ترین بنا برای ساختن آینده است. خیران کسانی هستند که در ساخت سرنوشت افراد سهیم اند. هرچند با حضور بیشتر از ۳۰ هزار خیر نیک اندیش مدرسه سازی به یک فرهنگ تبدیل گشته است و بیشتر از ۳۰ درصد مدارس یا کامل خیرساز هستند یا مشارکتی ساخته شده اند و سال قبل بیشتر از ۳۰۰۰ میلیارد تومان تعهد خیران محقق شد اما همچنان به فرهنگ مشارکت، همدلی و همراهی نیازمندیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در جهت توسعه فرهنگ مشارکت، طرح آجر به آجر اجرا شد و همه مردم را به مدرسه سازی دعوت کردیم تا با هر میزان سرمایه و توانی که دارند در مدرسه سازی سهیم شوند، اظهار نمود: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این طرح مشارکت کردند. روزانه بیشتر از ۵۰۰۰ نقاشی در چارچوب پویش به رنگ مدرسه ثبت شده است. به امید روزی که ایرانی ها حتی با مبلغ یک آجر در ساختن مدرسه مشارکت کنند. وقتی همه ملت ایران درگیر این رسالت مقدس شوند، آینده درخشان تر و فرهنگ غنی تری خواهیم داشت.
رخشانی مهر ضمن اشاره به این که هزینه تمام شده ساخت بنا از متری ۱.۵میلیون تومان در سال ۹۶ به ۱۰ میلیون تومان امسال افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: هرچند تخصیص ها خوب بوده است اما اعتبارات پاسخگوی نیازها نیست. شاهد افزایش سرعت ساخت مدارس در کشور هستیم اما کمبود فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان و خوزستان و فرسودگی در کلانشهرهایی چون تهران نیازمند توجه ویژه و شفاف سازی در قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی آموزش و پرورش است.
تکمیل بیشتر از ۵۰ درصد پروژه های عمرانی با کمک خیرین
به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی - سرپرست وزارت آموزش و پرورش - در بیست وسومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به اینکه بهترین، اساسی ترین و زیربنایی ترین کار در کشور با دستان خیرین مدرسه ساز رقم می خورد اظهار نمود: کار خیران از این منظر که مدرسه می سازند و آینده این کشور را رقم می زنند، بسیار قابل توجه است اما مهمتر آنکه فرهنگ احسان و نیکوکاری را نهادینه می کنند.
وی اضافه کرد: امروز جامعه خیرین شاخ و برگ بیشتری پیدا کرده است و کمیسیون مدرسه یاری به ارتقای تحصیل در مناطق محروم هم کمک می نماید.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش به حضور بیشتر از ۳۰ هزار خیّر مدرسه ساز و بیشتر از یک میلیون خیّر خرد در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: امروز با افتخار اعلام می نماییم بیشتر از ۳۰ درصد مدارس کشور را خیرین ساخته اند و طی سالهای اخیر بیشتر از ۵۰ درصد پروژه های عمرانی آموزش و پرورش با کمک خیرین تکمیل شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب