داوطلبان هلال احمر باید شناسنامه دار شوند

داوطلبان هلال احمر باید شناسنامه دار شوند رئیس جمعیت هلال احمر بر توسعه و تقویت همه جانبه ملزومات اجرایی شدن طرح امدادونجات با استفاده از تکنولوژی روز دنیا تاکید نمود.



به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایسنا دکتر پیرحسین کولیوند روز امروز (9 دی ماه) در نشست تخصصی تدوین طرح جامع امداد و نجات با حضور مسؤلان هلال احمر اظهار داشت: یکی از مهم ترین محورهای برنامه من در جمعیت هلال احمر تغییر و بازبینی ساختار امداد و نجات و مقابله با سوانح اقلیمی است که باید برای پاسخ به آنها آماده باشیم و در کنار آن توانایی هایمان را توسعه دهیم و تقویت نماییم.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته درمورد مباحث امدادونجات و اقلیمی زحمات بسیاری کشیده شده که قابل تقدیر است، اظهار نمود: من گلایه و انتقاد از گذشته ندارم بلکه قدردان زحمات و تلاشهای دست اندرکاران این حوزه هستم اما اعتقاد دارم میتوان برای تحقق فرایندهای مدیریت بحران بهتر کار کرد که زحمت توسعه و بهتر کار کردن با اندیشمندان و متخصصان این حوزه همچون عزیزان حاضر در این نشست است.

وی نخستین هدف رسیدن به آمادگی مطلوب جمعیت هلال احمر در پاسخ اضطراری به حوادث و بلایا را نوشتن یک نقشه جامع و کامل برای امدادونجات دانست و اظهار داشت: تدوین نقشه جامع و کامل برای تحول در ساختار امداد و نجات ضروری و مهم می باشد اما بطور قطع بدون نقص نخواهد بود و به تناسب شرایط می تواند با کمک خرد جمعی ویرایش شود و تغییر پیدا کند.

کولیوند ضمن اشاره به هدف تشکیل این نشست جهت بررسی نقاط ضعف و قوت ساختار امداد و نجات هلال احمر به همراه رسم نقشه راه خاطرنشان کرد: هم اکنون فعالیت ما هنوز سنتی است که نیازمند نظرات متخصصان هستیم تا از این حالت خارج شویم و به وضعیت مطلوب برسیم ازاین رو باید از تکنولوژی روز دنیا بهره ببریم و قدم به قدم پیش برویم.

وی ضمن اشاره به نقش داوطلبان در این طرح اظهار داشت: از نظر منابع انسانی نیازمند تحول هستیم. روحیه امدادگران باید تغییر کند و روحیه شادابی را میان داوطلبان باید ایجاد نماییم. گلایه امدادگران برای تأمین تجهیزات، رفاهی و سایر موضوعات در ارتباط با منابع انسانی انصافا به حق است و باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

رئیس جمعیت هلال احمر با تکیه بر این که همه داوطلبان باید شناسنامه دار بشوند، اظهارکرد: درگاه ورودی داوطلبان، نجاتگران و جوانان باید بگونه ای باشد تا افراد باانگیزه وارد جمعیت بشوند یعنی اگر حادثه ای باشد بدانیم کجا، چه کسی داوطلب ما در چه نقطه ای است. اگر این لشکر داوطلب را شناسنامه دار نماییم می توانیم به داوطلبان همچون معتمدین هلال احمر تکیه نماییم.

کولیوند ضمن اشاره به جزئیات تدوین طرح امدادونجات اظهار داشت: طرح جامع امداد و نجات از همه لحاظ همچون تشکیلات، ساختارها، دستورالعمل ها، لجستیک، تجهیزات و سایر موارد باید مورد بررسی قرار بگیرد، وضعیت انبارها باید مورد بازنگری قرار بگیرد تا فرایند کاری اش اصلاح گردد. از همه مهم تر بحث ایجاد هماهنگی ها استو باید از تمامی ظرفیت ها استفاده و امکانات و منابع همه دستگاه ها به اشتراک گذاشته شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر وی ادامه داد: من انتظار دارم کمیته های تخصصی تشکیل بشوند، کارها تقسیم و مطالب به اشتراک گذاشته شود. در واقع جلسات این چنینی باید باعث تصمیم گیری علمی و عملیاتی شود و نتیجه جلسات هم برای امدادگران در عملیات و حوادث کاربردی و نتیجه بخش باشد.

به گفته کولیوند، جمعیت هلال احمر جایی است که همه علاقه مند هستند از اعضای آن باشند چون ماهیت آن ایثارگری و خدمت است.





منبع:

1400/10/09
13:46:40
0.0 / 5
555
تگهای خبر: توسعه , دستگاه , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین