بهترین زمان نوشیدن قهوه برای سلامت قلب

بهترین زمان نوشیدن قهوه برای سلامت قلب خشکشوئی آنلاین: خراسان رضوی افرادی که قهوه صبحگاهی می نوشند کمتر در معرض خطر بیماری قلبی و مرگ قرار دارند.


زمان مصرف قهوه احیانا به همان اندازه مهمست که چقدر قهوه مصرف می نماییم تا زندگی طولانی تری داشته باشیم. در صورتیکه نتایج تحقیقات علمی گذشته بر روی میزان مصرف قهوه متمرکز شده بود پژوهشگران تصمیم گرفتند بر زمان نوشیدن قهوه تمرکز کنند و نتایج این مطالعه می تواند موجب شود برخی افراد در روال نوشیدن قهوه خود تجدیدنظر کنند.
پژوهشگران قبل از این اظهار کردند: نوشیدن قهوه خطر بیماری قلبی را افزایش نمی دهد و بنظر می رسد خطر مبتلاشدن به برخی بیماریهای مزمن را نیز می کاهد و باتوجه به اثراتی که کافئین بر بدن می گذارد، بررسی گردید که زمان نوشیدن قهوه چه تأثیری بر سلامت قلب دارد.
نتایج این تجزیه وتحلیل نشان داد که مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر مرگ بهر دلیلی و ۳۱ درصد خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در مقایسه با افرادی بودند که قهوه مصرف نمی کردند و در مقابل، افرادی که بطور مداوم در طول روز قهوه می نوشیدند، کاهش قابل توجهی در مرگ ومیر نداشتند.
در بین مصرف کنندگان صبحگاهی، افرادی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می نوشند، ۲۹ درصد خطر مرگ ومیر ناشی از تمامی علل را نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند، کم می کنند. حتی مصرف کنندگان سنگین قهوه (بیش از سه فنجان در روز) ۲۱ درصد خطر مرگ ومیر کمتری داشتند، در صورتیکه مصرف کنندگان سبک (یک فنجان یا کمتر) این خطر را ۱۵ درصد کاهش دادند.

چرا ممکنست قهوه صبحگاهی بهترین باشد؟

برمبنای نتایج تحقیقات پخش شده در سایت ارث، دو مکانیسم اصلی برای توضیح این که چرا قهوه صبحگاهی می تواند مزایای برجسته تری عرضه نماید، پیشنهاد شد؛ اول، نوشیدن قهوه در اواخر روز ممکنست با مهار تولید ملاتونین، هورمونی کلیدی برای تنظیم چرخه خواب و بیداری و در رابطه با سلامت قلب و عروق، ریتم شبانه روزی بدن را مختل کند و حتی مصرف زیاد قهوه در پس از ظهر یا عصر می تواند ملاتونین در شب را تا ۳۰ درصد کم کند.
اثرات ضدالتهابی قهوه ممکنست در صبح، زمانی که نشانگرهای التهابی بدن به اوج خود می رسد، مفیدتر باشد. نوشیدن قهوه در آن زمان ممکنست ترکیبات ضدالتهابی خودرا دقیقاً در زمانی که بدن می تواند بطور موثر از آنها استفاده نماید، به بدن برساند. ارقام مختلفی در این مطالعه ارائه شد که نشان دهنده کاهش خطر مرگ ومیر برای سطوح مختلف مصرف در بین مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی بود.
نتایج مقاله «خواص مفید و مضر قهوه از دیدگاه طب ایرانی» انتشار یافته در همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی نشان داد که قهوه نوشیدنی رایجی در دنیاست که طرفداران زیادی دارد البته خواص درمانی و مضراتی نیز به همراه دارد و مصرف بی رویه آن می تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت افراد داشته باشد. در ایران حدود هزاران سال پیش، حکیم ابوعلی سینا در کتاب خود، شرح جامعی از خواص قهوه داده است. قهوه از نظر پزشکی قدیم ایران، طبیعتی سرد و خشک و خواص درمانی دارد که محرک است و هضم غذا را آسان می کند.
قهوه خواص خیلی از جمله تب بر بودن و ادرارآوری دارد، همین طور ضدعفونی کننده، نشاط بخش، ضد آلزایمر، ضد پارکینسون، کاهش دهنده وز وز گوش است و عاملی مفید برای پیش گیری از بیماری دیابت شمرده می شود و علاوه بر افزایش مقاومت بدن در کارهای سنگین (مانند ورزش های استقامتی)، نیروی بدن را بیشتر می کند.
تعدادی از آثار مخرب این ماده افزایش فشارخون است و اگر زیاد مصرف شود می تواند در ایجاد سنگ کلیه تاثیر داشته باشد و ترشح اسید معده را افزایش دهد و برای افرادی که رفلاکس معده، ورم معده یا زخم معده دارند مفید نیست و چون ادرارآور است مایعات بدن را دفع می کند.


1403/10/24
10:32:10
0.0 / 5
13
تگهای خبر: اتو , بیماری , تولید , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین