اخطار افزایش دو برابری پارکینسون در آینده

اخطار افزایش دو برابری پارکینسون در آینده به گزارش خشکشوئی آنلاین، یک مطالعه جدید نشان داده است که تعداد مبتلایان به بیماری پارکینسون تا سال ۲۰۵۰ بیشتر از دو برابر خواهد شد که به علت پیری جمعیت جهان است.



به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، تیمی به سرپرستی «تائو فنگ» محقق ارشد در مرکز حرکت بیمارستان تیانتان پکن در چین نتیجه گیری کرد: «نیاز فوری به تحقیقات آینده برای تمرکز بر توسعه داروهای جدید، روشهای فنی مهندسی ژن و درمان های جایگزین سلولی وجود دارد که با هدف اصلاح دوره بیماری و بهبود کیفیت زندگی بیماران صورت می گیرد.»
به گفته مؤسسه ملی پیری، بیماری پارکینسون زمانی رخ می دهد که سلول های مغزی در رابطه با حرکت مبتلا به اختلال شده یا آغاز به مرگ می کنند.
با مرگ این سلول ها، افراد توانایی کنترل حرکت بدن خویش را از دست می دهند. آنها امکان دارد به صورت غیرقابل کنترلی تکان بخورند، بدن شأن سفت شود یا در تعادل و هماهنگی گرفتار مشکل شوند.
این مؤسسه می گوید که سن یک عامل خطر واضح برای پارکینسون است که بیشتر افراد بعد از ۶۰ سالگی به این بیماری مبتلا می شوند.
محققان در یادداشت های پس زمینه گفتند، بیماری پارکینسون دومین بیماری شایع عصبی در جهان و سریع ترین رشد از نظر شیوع و ناتوانی است.
برای پیشبینی روندهای آینده پارکینسون، محققان داده های یک مطالعه درحال انجام که نرخ جهانی بیماری ها را ردیابی می کرد، تحلیل و بررسی کردند. داده های آنها شامل ۱۹۵ کشور و منطقه بود.
مدل های آنها پیشبینی می کند که تعداد افراد دچار پارکینسون تا سال ۲۰۵۰ تا ۱۱۲ درصد افزایش خواهد یافت.
نتایج نشان داده است پیری جمعیت عامل اصلی این افزایش است که با ۸۹ درصد موارد جدید مرتبط می باشد.
به گفته محققان، انتظار می رود بیشترین افزایش در موارد پارکینسون در غرب صحرای آفریقا رخ دهد، جایی که تعداد افراد دچار این بیماری تقریبا سه برابر (۲۹۲٪) خواهد شد.
کمترین افزایش در اروپای مرکزی و شرقی با ۲۸ درصد موارد بیشتر پیشبینی می شود. به قول محققان، جمعیت در این کشورها درحال کاهش است و پیری جمعیت تاثیر کمتری دارد.
مردان بیشتر از زنان به بیماری پارکینسون مبتلا می شوند و محققان پیشبینی می کنند که این شکاف در دهه های آینده از ۱.۴۶ در سال ۲۰۲۱ به ۱.۶۴ در سال ۲۰۵۰ افزایش خواهد یافت.
*کامران غلامی

1403/12/29
12:31:56
0.0 / 5
56
تگهای خبر: اتو , بیماری , توسعه , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
خشک شوئی آنلاین

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است : 1395~1404

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین
لاندری باکس، فراتر از یک خشکشویی آنلاین، به سلامت جامعه و رونق کسب و کارها اهمیت می‌دهد