رئیس دانشگاه علوم پزشكی تهران:
واحدهای دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند
به گزارش خشکشوئی آنلاین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر افزایش اختیارات واحدهای دانشگاهی و کاهش مداخلات ستادی تصریح کرد و اظهار داشت: واحدهای مختلف دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند و واحدهای ستادی بر نقش سیاست گذاری و نظارتی خود تمرکز کنند.
به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیس کرمی در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با ابراز تأسف عمیق نسبت به حادثه تلخ بندر شهید رجایی، ضمن تسلیت به مردم بندرعباس و استان هرمزگان، از تلاشهای فوری دانشگاه های علوم پزشکی برای کمک رسانی به حادثه دیدگان اطلاع داد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: فورا بعد از وقوع حادثه، ضمن تماس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و ابراز مراتب تاثر و همدردی مجموعه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، آمادگی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه برای پذیرش مجروحان حادثه و هرگونه کمک رسانی به ایشان را اعلام کردم. همینطور بیمارستان های امام خمینی (ره) و سینا هم در آماده باش کامل قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به ابعاد گسترده این حادثه، بر اهمیت آموزش و برخورداری از آمادگی های ایمنی تصریح کرد و اظهار داشت: این اتفاقات به ما یادآوری می کند که تصور نکنیم حوادث برای دیگران رخ می دهد. باید به شکل جدی نقاط حادثه خیز و ناایمن بیمارستان ها و مراکز درمانی را شناسایی و با اقدامات پیشگیرانه، وقوع خطر را به حداقل برسانیم.
وی از مسؤلان دانشگاه خواست ایمنی و آتش نشانی را در ساخت و بازسازی مراکز درمانی بعنوان اولویت اصلی درنظر بگیرند و اضافه کرد: هرچند اجرای کامل استانداردهای ایمنی هزینه بر است، اما جلوگیری از حوادث بزرگتر ارزش این هزینه را دارد.
دکتر رئیس کرمی بر افزایش اختیارات واحدهای دانشگاهی و کاهش مداخلات ستادی تاکید کرد و اظهار داشت: واحدهای مختلف دانشگاه باید استقلال عملیاتی بیشتری داشته باشند و واحدهای ستادی بر نقش سیاست گذاری و نظارتی خود تمرکز کنند.
او همینطور به مشکلات و چالش های قراردادهای منعقده موجود، اشاره و تصریح کرد: قبل از امضای قراردادها باید دقت و پیشبینی های لازم صورت گیرد تا در آینده با مشکلات حقوقی و هزینه های سنگین مواجه نشویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در انتها از معاونت توسعه خواست ایجاد مهدکودک جدید و استفاده بهینه از ظرفیت مهدهای موجود برای کارکنان دانشگاه را در اولویت کاری خود قرار دهند و اظهار داشت: امیدوارم با پیگیری معاونت توسعه و همکاری کلیه واحدها تا مهرماه سالجاری این مورد عملیاتی شود تا دغدغه های همکاران در این حوزه به حداقل برسد، چه به شکل واگذاری مهدها به بخش خصوصی و چه با تشکیل مراکز اختصاصی.
منبع: laundrybox.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب