نتایج مطالعات پژوهشی؛

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را زیاد می کند

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را زیاد می کند به گزارش خشکشوئی آنلاین، مدت هاست که مشخص شده است قرار گرفتن در معرض آفت کش های کشاورزی می تواند تا حد زیادی احتمال مبتلا شدن به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.



به گزارش خشکشوئی آنلاین به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید ژنتیکی حالا افرادی را که امکان دارد صدمه پذیرترین وضعیت را در این رابطه داشته باشند نشان داده است.
تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می کنند، بررسی کردند.
محققان خاطرنشان کردند که خیلی از این افراد حداقل یک دهه پیش از ابتلاء به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و بعضی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.
آن ها انواع ژن های در رابطه با لیزوزوم ها، قسمتهایی از سلول ها که ضایعات سلولی را تجزیه می کنند، تقویت کردند.
دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت هاست با ظهور پارکینسون مرتبط می باشد.
این مطالعه نشان داد که انواع در رابطه با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش ها قرار داشتند بیشتر بود.
به نظر می رسد که این گونه های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به قول محققان، این نشان داده است که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می تواند یکی از علل زمینه ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش ها رخ می دهد.
همانطور که ترکیبات سمی- همچون پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول های مغز ساخته می شوند، می توانند در آن چه که به نام اجسام لویی در بافت ها شناخته می شوند، هم تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه های پارکینسون در مغز است.
فوگل در بیانیه خبری دانشگاه اظهار داشت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»
وی اضافه کرد: «به صورت روزانه، این گونه ها تاثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش ها، امکان دارد از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلاء به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».
فوگل اظهار داشت: «داده هایی برای خیلی از اختلالات رایج وجود دارد که نشان داده است تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری ها تاثیر می گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه گیری این تاثیر یا تعیین این که چه کسی به صورت خاص در معرض خطر است، نداریم».

1403/02/12
15:17:53
0.0 / 5
305
تگهای خبر: بیماری , توسعه , محصولات , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
خشک شوئی آنلاین

laundrybox.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خشكشوئی آنلاین محفوظ است

خشكشوئی آنلاین

سفارش خشکشویی آنلاین