وزیر بهداشت تصریح كرد
صرفه جویی در هزینه های درمانی با اجرای سیستم ارجاع
خشكشوئی آنلاین: وزیر بهداشت با بیان این كه سیستم ارجاع به شكلی صرفه جویی در هزینه های درمانی و در دسترس بودن خدمات است، اظهار داشت: رجوع مستقیم بیماران به پزشك متخصص و فوق تخصص و دریافت خدمات پاراكلینیكی مختلف و غیر ضروری سبب هدررفت منابع می گردد.
به گزارش خشكشوئی آنلاین به نقل از ایسنا دكتر سیدحسن هاشمی درمورد اجرای طرح پزشك خانواده اظهاركرد: اجرای پزشك خانواده در دولت دوازدهم، با اجرای آن در دولت های گذشته متفاوت بوده و محدودیت های این طرح بسیار كاهش یافته است.
وزیر بهداشت با تاكید بر اینكه برای دریافت خدمات پزشك خانواده باید از مسیر درست آن وارد شویم، اظهار داشت: افرادی كه از مسیر پزشك خانواده به سطوح بعدی رجوع كنند، در مناطق روستایی از حمایت ۹۵ درصدی و در مناطق شهری از حمایت ۹۰ درصدی بهره مند می شوند یعنی افراد ساكن در روستاها اگر از مسیر ارجاع به سطوح بعدی خدمات ارجاع داده شوند، تنها ۵ درصد و افراد ساكن در شهرها ۱۰ درصد هزینه های خدمات را پرداخت كنند.
هاشمی با اشاره به اینكه سیستم ارجاع به شكلی صرفه جویی در هزینه های درمانی و در دسترس بودن خدمات است، اظهاركرد: در نظام ارجاع، چنانچه بیمار نیاز به آزمایش و یا ارجاع به پزشك متخصص داشته باشد توسط پزشك خانواده ارجاع می گردد و در اجرای برنامه نظام ارجاع، اگر بیماری خارج از این مسیر به صورت مستقیم به پزشك متخصص رجوع كند، هزینه بیشتری پرداخت می كند.
وزیر بهداشت اضافه كرد: طرح پزشك خانواده به تدریج اجرا می گردد. باآنكه اجرای این طرح در استان های فارس و مازندران دارای اشكالاتی است اما شرایط در حال تغییر است. برای مثال در طرح پزشك خانواده و نظام ارجاع، دیگر نیازی به فرم های دستی نیست و همه موارد به صورت الكترونیك انجام می گردد و چنانچه پزشك تشخیص دهد كه باید بیمار به مركز استان معرفی شود و علاوه بر رجوع به متخصص داخلی نیاز به ویزیت متخصصین دیگر هم دارد، توسط این متخصصین در یك روز ویزیت شوند.
به گزارش وبدا وزیر بهداشت در انتها اظهار داشت: امیدواریم مسیر پزشك خانواده و نظام ارجاع الكترونیك همانند آنچه در استان گلستان به اجرا درآمده، در سایر استان ها هم به اجرا درآید. همینطور مقرر است تا آخر امسال این طرح در شش استان كشور اجرا شود و استان فارس همچون این استان ها به حساب می آید چراكه در این استان زیرساخت های لازم برای اجرای پزشك خانواده و نظام ارجاع وجود دارد. امید داریم كه نقصها و ضعف های این سیستم به همت دانشگاه های علوم پزشكی برطرف شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب